dilluns, 9 de febrer del 2009

Mitja marató de Xàtiva


Es notava l'ambient pre-maratonià, a dos setmanes de la marató de València, la mitja de Xàtiva és una pedra de toc, un dels últims rodatges o tests que podem fer per veure si estem preparats per a la marca que busquem.
La gent, si exceptuem els 100 primers classificats rodava tranquilament en grupetes conversant sobre la gran cita que els espera d'ací a dues setmanes en la ciutat del Túria.
El meu cas és paradigmàtic, amb 1:35:30 vaig rodar més de 10 minuts per sobre de la meua marca en mitja, però no era qüestió d'apretar, les lesions són traidores i qualsevol excés tan a prop de la gran cita es pot pagar.
Pel que fa a la cursa en si, dir que malgrat no ser una de les mitjes més prestigioses del territori, està ben organitzada, va acollir sense cap problema organitzatiu una allau de 1000 corredors i el recorregut era bonic, sobretot els km que trabnscorrien pel centre històric d'aquesta centenària ciutat. No és bona per a buscar marca ja que hi ha diverses costeretes que impedeixen agafar un ritme, però és una cursa en la que si vens a disfrutar ho faràs sense dubte.

1 comentari:

Seminari internivells Infantil-Primària-Secundària. ha dit...

Ja a la recta final, alimentar-se bé i sa és el que toca amic, que el diumenge la marató sera més que historica la marca una MACLETÂ.
Ânims